Skip to content

Dječji vrtić Opatija

Posted in Uncategorized

Višegodišnji odgojno-obrazovni projekt Etnografskog muzeja iz Zagreba i Radija Kaj, Dajmo djeci korijene i krila, stigao je  i u grad Opatiju.

U Dječjem vrtiću Opatija, autorica projekta Dajmo djeci korijene i Krila Mirjana Drobina govorila je o značaju i vrijednostima projekta, a domaćin Fernando Kirigin, zamjenik gradonačelnika Opatije, uručio je ravnateljici Dječjeg vrtića Opatija Sabrini Jelić komplet drvenih igračaka proizvedenih u Mariji Bistrici.

Narodne novine, partner projekta poklonile su toj odgojnoj ustanovi komplet pribora za crtane, a Laboratorij zabave izveo je za mališane prigodnu predstavu.

Radio Kaj je za projekt Dajmo djeci korijene i krila dobitnik ovogodišnje nagrade radijskih i televizijskih postaja Hrvatske, kao najbolji hrvatski projekt.

Nagrada se uručuje u Opatiji na 6. danima elektroničkih medija na kojima su okupljene sve hrvatske radijske i televizijske postaje, pa je i to bio povod Radiju Kaj da ovotjednu akciju Dajmo djeci korijene i krila predstavi u gradu Opatija, ističe direktor Radija Kaj Drago Gradečak.